Recite ZBOGOM povišenom kolesterolu, glukozi u krvi, masnoćama i trigliceridima!

A terapija koja se preporuča u ovom, ili sličnim slučajevima, je nadasve prirodna.

Odlučite se na sistematski pregled, želite provjeriti u kakvom ste zdravstvenom stanju. I onda vam se dogodi nevjerojatna stvar, nalaz krvi pokaže kako su iznad normale razine glukoze, uree, kolesterola, triglicerida i lipida, imali vrijednosti koje daleko prelaze normalne razine.

A terapija koja se preporuča u ovom, ili sličnim slučajevima, je nadasve prirodna. Naime, kako piše fhfn.org , rezultati su zapanjujući, a vide se već nakon godine.

Recept za čudesni tretman koji će vam poboljšati sliku krvi:

Svaki tjedan kroz četiri tjedna trebali bi konzumirati bundevu. Kupite organsku, ili uzgojite ako možete. Prva stvar koju morate napraviti jest oguliti 100 grama bundeve, nadodati je u blenderu, sipati malo vode (voda samo) i pomiješati dobro. Dobiti ćete vitaminsku bombu! Smoothie od bundeve.

Kada ste napravili ovaj smoothie morate znati da se konzumira na prazan želudac. 15-20 minuta prije doručka.

Osim toga, ovaj tretman nema kontraindikacija, jer se sastoji od prirodnog povrća i vode. Imajte na umu da ne koristite šećer ili druge dodatke.

U bundevama se, naime, nalaze aktivni sastojci koji eliminiraju sve LDL kolesterol iz arterija, kroz urin. Napitak može očistiti arterije i nakon konzumiranja osjećat ćete se osvježeno i energičnije.

Izvor: dnevno.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *